Slider

Aircoservice

Een airco biedt u veel comfort, in zomer en winter. Als de zon hoog aan de hemel staat, biedt ze verkoeling en in de koude, vochtige periode van het jaar zorgt het systeem ervoor dat de ruiten snel condensvrij zijn. Om een goede werking te garanderen, heeft een aircosysteem periodiek onderhoud nodig. De Wit Autotechniek heeft alle kennis en apparatuur in huis om dit volgens de geldende technische en milieueisen uit te voeren.

Waarom moet een airco gecheckt worden?

Ondanks dat het een gesloten systeem betreft, lekt er tijdens het gebruik toch een minimale hoeveelheid koudemiddel weg. Bij een airco controle checkt onze monteur of de minimale hoeveelheid koudemiddel nog aanwezig is en of er mogelijk sprake is van lekkage. Bij te weinig koudemiddel kan de (kostbare) compressor onherstelbaar beschadigd raken door een gebrek aan smering. Daarnaast checkt de monteur alle componenten op een goede conditie en werking. Zo nodig vervangt hij onderdelen en vult hij het systeem weer bij.

Afspraak maken voor een aircoservice

Wilt u een afspraak maken om uw airco na te laten kijken of te laten bijvullen? Bij De Wit Autotechniek bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze monteurs kijken uw airco na en mocht uw airco toe zijn aan reparatie dan gaat dat altijd in overleg met u. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.