Slider

Diagnose

Heeft uw auto een storing of een foutmelding en zoekt u naar een diagnosespecialist? De specialisten van de Wit Autotechniek beschikken over de juiste kennis en diagnose apparatuur om te bepalen waardoor de storing veroorzaakt wordt en hoe deze het beste verholpen kan worden. 

 

Moderne auto’s zijn tegenwoordig steeds slimmer, maar ook complexer. Een auto beschikt over een groot aantal elektrische systemen dat wordt aangestuurd door een centrale computer. Door het aantal elektrische systemen kunnen er verschillende storingen ontstaan. Deze meldingen verschijnen op uw dashboard. Mocht het om ruitensproeiervloeistof gaan, dan kan dit gemakkelijk opgelost worden. Bij een storing in het motormanagement is het verstandig om uw auto uit te laten lezen bij een de Wit Autotechniek diagnose specialist.

 

Bij de Wit Autotechniek kunt u voor een auto diagnose terecht met vrijwel alle merken en modellen auto’s. De monteurs van de Wit Autotechniek volgen regelmatig trainingen, hierdoor kunnen zij zelfs de nieuwste modellen auto’s uitlezen.  Ook minder bekende storingen zijn voor de specialisten geen probleem. Is het probleem gevonden, dan wordt er eerst een duidelijke offerte voor u opgemaakt. Met uw goedkeuring verhelpen wij de storing. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.