Slider

Onderhoud lease auto's

Misschien denkt u bij het lezen van ons verhaal: 'Klinkt goed! Maar ik heb er niets aan, want ik heb een lease auto'. Dan hebben wij prettig nieuws voor u, want De Wit Autotechniek doet ook onderhoud en reparaties voor vrijwel alle leasemaatschappijen. Bij De Wit Autotechniek bent u van harte welkom met uw lease auto. Ongeacht het merk en de prijsklasse: wij  maken er werk van.

Kwaliteit

Alleen als je als merkdealer of universeel autobedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, sturen leasemaatschappijen hun kostbare auto’s naar je toe. De Wit Autotechniek voldoet in alle opzichten aan de eisen. Het bewijs? Het feit dat wij al jaren prettig samenwerken met vrijwel alle leasemaatschappijen.

Service

De Wit Autotechniek levert gegarandeerd een perfecte service. We halen uw auto bij het adres dat u opgeeft en leveren uw auto daar ook weer netjes af. Of op een andere gewenste locatie. Keurig op het afgesproken tijdstip. Waar en wanneer schikt het u? U zegt het maar. Dan zorgen wij voor de rest.

Uw auto wordt schoon afgeleverd. Van binnen en van buiten gereinigd. Hoort gewoon bij onze service. Lekker toch, zo’n schone, goed onderhouden auto? U hebt er geen omkijken naar.

Leasemaatschappijen

De Wit Autotechniek heeft met de volgende leasemaatschappijen een Service Level Agreement:

  • Arval
  • Lease Plan
  • Business Lease
  • Athlon Car Lease
  • Terberg Leasing
  • Hitachi Capital Mobility
  • Friesland Lease

Alle afspraken met deze maatschappijen zijn vastgelegd in de overeenkomst. Prettig en duidelijk, voor alle partijen. Staat uw Lease maatschappij er niet bij? Vanzelfsprekend werken we ook prima samen met andere leasemaatschappijen.

Meer weten over onze lease auto service of een afspraak maken? Neem dan contact op (0598 350850) of kom gewoon even langs.