Slider

Mobiliteitsgarantie

Het kan iedereen overkomen, pech onderweg. U kent het misschien wel, u bent onderweg met uw auto en opeens gaat er een lampje branden. Soms kunt u nog doorrijden naar de garage, maar vaak komt u stil te staan aan de kant van de weg. Dat is erg vervelend, zeker als u net onderweg was naar een belangrijke afspraak. Met de mobiliteitsgarantie van de Wit Autotechniek wordt u snel weer op weg geholpen.

Waarom mobiliteitsgarantie bij de Wit Autotechniek?

U ontvangt voor €19.95 (excl. BTW) een mobiliteitspas wanneer u jaarlijks voorgeschreven onderhoud laat uitvoeren bij de Wit Autotechniek. Deze mobiliteitspas is na het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud een jaar lang geldig. Dit betekent dat u na het uitvoeren van voorgeschreven onderhoud een jaar recht hebt op mobiliteitsgarantie bij de Wit Autotechniek.

Is uw mobiliteitspas verlopen of wilt u de mobiliteitsgarantie na een jaar verlengen? Dat is mogelijk. Hiervoor dient u opnieuw het jaarlijks voorgeschreven onderhoud uit te voeren bij de Wit Autotechniek. Vervolgens kunt u voor €19.95 (excl. BTW) de pas verlengen. Zo kunt u weer zorgeloos op pad.

Voordelen van mobiliteitsgarantie bij de Wit Autotechniek

Voor bepaalde onderhoudswerkzaamheden hoeft u bij De Wit Autotechniek geen afspraak van tevoren te maken. Wanneer het gaat om vervanging van een lampje, of een kleine controle kunt u direct bij ons terecht. Terwijl u een kopje koffie drinkt voeren wij de betreffende handeling voor u uit.

Voordelen van mobiliteitsgarantie bij de Wit Autotechniek

  • Bij ons behoudt u uw mobiliteitsgarantie
  • Vertrouwd en voordelig
  • VHD Alarmcentrale
  • 24/7 pechhulp