Slider

De Wit Bosch Car Service

AANDACHT, want aandacht is precies waar het bij ons om draait. Aandacht voor onze klanten, uw auto en het team.
De Wit Bosch Car Service is een stabiel, modern en klein bedrijf. Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service. Hierdoor blijven onze medewerkers up-to-date over alle nieuwe technieken door het volgen van trainingen en cursussen.
De Wit Bosch Car Service verzorgt het onderhoud en reparatie van alle merken auto’s, ongeacht de leeftijd van de auto. Dat wil zeggen van jong tot oldtimers en van personenauto’s tot bedrijfswagens. Particulier, zakelijk en lease.
Het team van De Wit bestaat uit ervaren, zelfstandige en flexibele medewerkers die plezier hebben in het werk. Wij werken met korte lijnen zodat alle klanten optimaal geholpen worden.

De jongens van De Wit

BCS de wit personeel

 

Herman

 

Eigenaar

BCS de wit personeel3

 

Bjorn

 

Eerste monteur

APK-keurmeester

Diagnosespecialist

BCS de wit personeel4

 

Paul

 

Eerste monteur

APK-keurmeester

VAG-specialist

BCS de wit personeel5

 

Kylian

 

Eerste monteur in opleiding

Bosch Car Service

Bij Bosch Car Service doen we alles voor uw auto; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij Bosch Car Service is uw auto daarvoor in betrouwbare, vakkundige handen. Ook als u op zoek bent naar een nieuwe auto, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u bij ons verwachten. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies: alles onder één dak voor uw gemak.

Goed, in wat we doen

Onze autobedrijven helpen dagelijks duizenden mensen weer op weg. Dat komt onder meer door onze kennis van moderne voertuigtechniek. In iedere auto zit wel een systeem of onderdeel dat ontwikkeld is door Bosch, dus ook in die van u. Denk aan ABS, ESP, ruitenwissers, accu’s en verlichting. Die kennis deelt Bosch met onze autobedrijven. Dankzij technische trainingen van Bosch kunnen onze monteurs nog beter hun werk doen. Daarom is Bosch Car Service al 6 van de 8 keer de beste in de BOVAG-wedstrijd ‘Autobedrijf van het Jaar’.

Verrassend betaalbaar

Het is altijd moeilijk om vooraf de kosten van onderhoud en reparatie te bepalen, maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Iedere reparatie wordt vooraf met u besproken/afgestemd, zeker als de kosten hoger kunnen uitvallen. Dit maakt Bosch Car Service verrassend betaalbaar.

Service van hoge kwaliteit voor uw auto

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.