Banner Vacature
Slider

Vacature -Autotechnicus

Heb jij een passie voor auto’s en autotechniek? Én ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maak dan een vliegende start bij De Wit Bosch Car Service als autotechnicus.

Bij De Wit Bosch Car Service kom je te werken in een moderne werkplaats, waar je de mogelijkheid krijgt om te werken met de nieuwste technieken in een informele sfeer.

Over ons

AANDACHT, want aandacht is precies waar het bij ons om draait. Aandacht voor onze klanten en het team. De Wit Bosch Car Service is een stabiel, modern en klein bedrijf. Wij zijn aangesloten bij Bosch Car Service. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers up-to-date blijven over alle technieken door het volgen van training en cursussen. De Wit Bosch Car Service verzorgt het onderhoud en reparatie van alle merken auto’s, ongeacht de leeftijd van de auto. Dat wil zeggen van jong tot oldtimers en van personenauto’s tot bedrijfswagens.

Wie zoeken wij?

- Je hebt een afgerond mbo-diploma autotechniek;
- Je hebt ervaring met het stellen van diagnoses;
- Je hebt werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
- Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

- Bosch Trainingen;
- Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Een leuk team met informele sfeer;
- Moderne werkplaats;
- Uitzicht op een vast contract.

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken #LikeABosch? Solliciteer dan snel! Dit kan door je CV en motivatie op te sturen naar info@dewitautotechniek.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-10834376.